Fotoproject, medewerking gezocht

+

Als fotograaf blijf ik mijzelf uitdagen om mijn fotografisch werk te verdiepen en daar heb ik je hulp bij nodig. Voor een mentoraat ben ik gestart met een fotoproject, waarvoor ik mensen wil portretteren op een plek waar ze een onuitwisbare herinnering aan hebben, in ieder geval een plek waar een emotie aan verbonden is. Het project heeft als resultaat een serie portretten en een serie foto’s van de plekken waar de portretten zijn gemaakt. Om mij nog beter te kunnen inleven in de foto’s die ik wil gaan maken, is het fijn als je je verhaal (datgene wat je hierover kwijt wilt) met mij wilt delen.

Mijn vraag aan jou is of je aan mijn project wilt meewerken. Heb je een plek in gedachten die voor jou een speciale betekenis heeft en waar je samen met mij naar toe wilt gaan om hier foto’s te maken.  Uiteraard moet het haalbaar zijn qua reisafstand, misschien heb je wel meerdere plekken die een speciale betekenis hebben.

Wanneer  je deelneemt aan mijn  project geef je gelijk toestemming  om de foto’s  door mij te laten gebruiken voor een boek, tentoonstelling of fotowedstrijd. Voor je medewerking ontvang je een afdruk van 1 portret naar keuze (als ik er meer heb gemaakt) op A4 formaat. De foto’s worden niet op Facebook gezet.

Lijkt het je leuk om mee te werken, of heb je vragen over mijn project, neem dan contact op met mij via een mail naar pierre@pinksefotografie.nl en ik neem contact met je op.